• Tante Lien

    onbekend

Zondagmiddagpodium: Wieteke van Dort met 'Kun je zingen' en Tante Lien in Pier K Nieuw-Vennep

13-11-2017, 14:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 19 november 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Pier K
Nieuw-Vennep

Het Zondagmiddagpodium haakt aan bij de Indonesische Maand van Route 65 met een optreden van Wieteke van Dort als Tante Lien en met bekende liedjes op 19 november om 14.00 uur in Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Meezingen met bekende liedjes

Met het programma 'Kun je nog zingen' treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op voor senioren. Wieteke zingt in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel 'Kun je nog zingen, zing dan mee', zoals Klein vogelijn op groene tak, Langs berg en dal en Hoe zachtkens glijdt ons bootje. Natuurlijk kunnen een groot aantal liedjes door het publiek worden meegezongen. Met nog andere Nederlandse chansons en enkele Engelse evergreens vormen deze liedjes het programma vóór de pauze.

Tante Lien

Na de pauze zingt Wieteke Indische liedjes in haar creatie van Tante Lien. Met oude en nieuwe liedjes en vrolijke conferences vult Tante Lien de daarvoor beschikbare tijd. Tante Lien zingt uiteraard de bekende liedjes als Arm Den Haag en Sarina, maar verzoeknummers kunnen ook ingepast worden.

Wieteke betrekt altijd het publiek op een bijzondere manier bij haar optreden. Ze maakt een praatje met hen en geeft hen de gelegenheid om met haar samen te zingen. Dit afwisselend sfeervolle en komische programma is een must voor elke liefhebber.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.