• Shop-in-Shop De Gooische Loods

    Hans Wernsen

2e Kmr-lid William Moorlag lanceert verkooppunt bij De Gooische Loods 16-02-2018 voor ondernemer!

13-01-2018, 07:00 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

't Gooi/Bussum/Gooise Meren: Vrijdag 16 februari 2018 om 11.30 uur lanceert de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje bij 'Shop in Shop/Conceptstore/Pop-up store De Gooische Loods' in Bussum haar nieuwe verkooppunt. Deze winkel is te vinden aan de Laarderweg 118, 1402 RG Bussum. 2e kamerlid PvdA (Economische Zaken) William Moorlag zal aanwezig zijn om dit heugelijke moment te openen met een speech en zal het nog heugelijker maken met een overweldigend actiemoment!

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Charlottes Freubelhoekje maakt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden, diadeems en andere producten met een persoonlijke touche. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten. Alles wat Charlottes Freubelhoekje maakt is MAATWERK! Geen enkel product is hetzelfde.

Wat is Shop in Shop/Conceptstore/Pop-up store De Gooische Loods? De Gooische Loods is een winkel waarin ondernemers ruimte kunnen huren om hun eigen producten/merk te tonen en te verkopen. Het wordt daarom ook wel een shop-in-shop, conceptstore of pop-up store genoemd. Omdat deelnemende verkopers wisselen, wisselen ook de producten. Zo is er altijd wel wat nieuws in deze winkel te vinden! De Gooische Loods is altijd op zoek naar ondernemers die hun producten graag willen aanbieden. Daarnaast bieden ze huurders (beperkte) opslagruimte aan om hun producten in op te slaan. Deze winkel is geopend maandag tussen 12.00-17.00 uur & dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00-17.00 uur.