• Ouder en kind fietsen samen.

    RTC Hoofddorp

Avondfiets4daagse samen met de kinderen.

12-05-2019, 22:11 | Lezersnieuws | Cora

Fietsen met (klein)kinderen is spannend, uitdagend en afwisselend. Samen met de (klein)kinderen de Haarlemmermeer verkennen? Dat kan tijdens de avondfiets4daagse van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni 2019 georganiseerd door RTC Hoofddorp. Je kan één avond, meerdere of alle avonden meedoen.

Tijdens de ritten van ongeveer 30 kilometer fietsen de deelnemers langs mooie en bijzondere plekken in en om de Haarlemmermeer. Iedereen met een fiets kan meedoen en de route in zijn of haar eigen tempo rijden. Vooral het genieten van het fietsen en de omgeving staat voorop.

We starten bij het clubgebouw van RTC in Hoofddorp. De routes worden bij vertrek uitgereikt, maar kunnen ook als GPS-track worden gedownload voor gebruik op een fietsnavigatie.

Onderweg passeer je twee controleposten: hier ontvang je een stempel op de kaart en een versnapering. Op de laatste avond is er voor alle deelnemers bij terugkomst koffie, thee of fris met gebak. Na het volbrengen van tenminste 3 routes ontvangt iedereen een mooie herinnering! Er kan dagelijks gestart worden tussen 18:30 en 19:30 uur.

Kijk voor meer informatie of het inschrijven op https://www.rtc-hoofddorp.nl/avondfiets4daagse/.