• Logo Basketball'sCool

    Logo Basketball's Cool

Basketball'sCool wegens succes uitgebreid

14-02-2017, 15:51 | Lezersnieuws | Sportservice Haarlemmermeer

Het gaat fantastisch met de Basketball'sCool lessen. De basketbaltrainingen voor 6 tot 12-jarigen zijn er voor kinderen die de sport wel leuk vinden, maar niet meteen lid willen worden van een vereniging. Bij de Basketball'sCool betalen ze losse lessen met een strippenkaart. De trainingen blijken razend populair in de Haarlemmermeer. "Wekelijks trainen 100 kinderen mee. We zijn onlangs ook in Nieuw-Vennep gestart" vertelt Bas Theeuwen, combinatiefunctionaris basketbal bij Sportservice Haarlemmermeer.

Zoals gezegd is Basketball'sCool er voor kids die vrijblijvend willen trainen en wedstrijdjes spelen. Dankzij de strippenkaart betalen ze alleen voor de lessen dat ze er zijn en kunnen ze ontdekken en ervaren of basketbal een sport is die ze in verenigingsverband willen beoefenen. Ondanks het vrijblijvende karakter, is er al een harde kern ontstaan die elke week mee traint.

STAR-principe

De lessen wordt gegeven volgens het STAR-principe: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Deze waarden staan centraal tijdens de trainingen. Daarnaast wordt er gespeeld met een kleine bal en lage baskets, in een drie-tegen-drie vorm, zodat iedereen veel aan de bal komt.

Strippenkaart

Na je gratis kennismakingsles kun je voor 30 euro een strippenkaart kopen, waarmee je 10 lessen mee kunt doen. De trainer van de Basketball'sCool kan je precies uitleggen hoe je een strippenkaart kunt kopen.

Heb je zin om een keer mee te doen? Je kan altijd langskomen en direct aansluiten, de eerste training is gratis. Het enige dat je mee moet nemen zijn sportkleding, zaalsportschoenen en een goed humeur.

Dagen, tijden en locaties

Hoofddorp

Maandag 16:30-17:30 in Het Spectrum (Assumburg 1)

Woensdag 16:30-17:30 in het SKWA (Bennebroekerweg 800)

Donderdag 16:30-17:30 in de Fanny Blankers-Koenhal (Arnolduspark 3)

Nieuw-Vennep

Woensdag 17:00-18:00 in Gymzaal Sandestein (Sandestein 40)

Zwanenburg-Halfweg

Woensdag 17:00-18:00 in de Kinheim gymnastiekzaal (6-7 jaar)

Woensdag 18:00-19:00 in de Kinheim gymnastiekzaal (8-9 jaar)

Woensdag 19:00-20:00 in de Kinheim gymnastiekzaal (10-11 jaar)

Mocht je meer willen weten, kom dan langs! Of neem contact op met onze combinatiefunctionaris basketbal, btheeuwen@sportservicehaarlemmermeer.nl

Basketball'sCool komt voort uit een samenwerking van de drie basketbalverenigingen uit Haarlemmermeer; BV Hoofddorp, The Challengers en SV Christofoor, en wordt gecoördineerd door Sportservice Haarlemmermeer.