• Het nieuwe logo

  • Ook in eetbare vorm....

BC MeerShuttle van start!

25-08-2015, 11:52 | Lezersnieuws | Wim Smeijers

Een nieuwe badmintonvereniging? Nee, een bundeling van krachten van de oudste badmintonvereniging in Hoofdorp, De Vliegende Shuttle, en haar jongere partner, badmintonvereniging Overbos.

In minder dan een jaar tijd wisten beide verenigingen elkaar te vinden en de noodzakelijke stappen te doorlopen om voor de start van het nieuwe seizoen een fusie tot stand te brengen. Belangrijkste motief voor deze fusie was om het badminton voor leden en aspirant-leden ook in de toekomst mogelijk en aantrekkelijk te houden.

Afgelopen week werd de voorgenomen fusie door de algemene ledenvergaderingen van beide verenigingen met een overtuigende meerderheid van stemmen bekrachtigd.

En daarmee is badmintonclub MeerShuttle een feit; met bijna 300 leden mag zij zich nu tevens tot één van de grootste verenigingen in Nederland rekenen.

Uiteraard moest dit gevierd worden. Bij wijze van seizoen opening en kick off voor de nieuwe vereniging, werd afgelopen zaterdag 22 augustus in thuisbasis "Het Spectrum " een ludiek toernooi georganiseerd, waaraan een groot aantal leden deelnam. Voorafgaand aan het toernooi werden het nieuwe club-logo en club-shirt feestelijk gepresenteerd.

Sportieve hoogstandjes werden overigens niet van de deelnemers verwacht; belangrijkers was om op informele wijze de leden zo goed mogelijk onderling kennis met elkaar te laten maken.

En voor zover dat niet lukte in het heetst van de strijd, werd dat tijdens de afsluitende BBQ meer dan goedgemaakt.

Het bleef nog lang gezellig die avond…

Ook geïnteresseerd om badminton te spelen bij een vereniging waar sportieve prestaties en gezelligheid hand in hand gaan? Wij spelen van dinsdag- t/m vrijdagavond in Sportplaza Het Spectrum in Hoofddorp.

Voor meer informatie, mail naar info@bcmeershuttle.nl of bezoek onze nieuwe website welke zeer binnenkort online gaat (www.bcmeershuttle.nl)

Ook kun je komen kijken op een van de open avonden tijdens de Week van het Badminton, t.w.

woensdag 17 september en dinsdag 18 september vanaf 20.30 uur (senioren) en vrijdag 19 september vanaf 18.00 uur (jeugd).

Uiteraard ben je ook op elke willekeurige andere speelavond welkom om eens te kijken of deze sport iets voor je is.