• Team Dierenkliniek Hoofdvaart & IJweg

Beste Dierenarts van Noord Holland

22-02-2016, 17:00 | Lezersnieuws | Nicole Wijers

Op dinsdag 2 februari werd Dierenkliniek Hoofdvaart en IJweg genomineerd voor 'Beste Dierenarts van Noord-Holland'. Een initiatief van radio-tv Noord Holland. Vanaf donderdag 18 februari kon er op totaal 8 klinieken gestemd worden. Uiteindelijk kwam maandagochtend 22 februari Dierenkliniek Hoofdvaart en IJweg met verreweg de meeste stemmen als winnaar uit de bus.

Dierenarts Richard van Dortmont: "Wij zijn enorm vereerd dat Dierenkliniek Hoofdvaart en IJweg genomineerd en verkozen is tot : De Beste Dierenarts van Noord Holland. Deze titel kan je alleen verdienen als je klanten en de mensen om je heen je een warm hart toe dragen. Wij zijn daarom onze klanten en iedereen die op ons gestemd heeft enorm dankbaar. Diergeneeskunde staat gelijk aan vertrouwen om je huisdier zo optimaal mogelijk door ons te laten behandelen.

In een maatschappij die steeds sneller en anoniemer wordt vinden wij het fantastisch dat ons team in de afgelopen 12 jaar zoveel respect en vertrouwen heeft weten op te bouwen dat zoveel mensen ons gesteund hebben.

Dit is een teamprestatie van formaat die alleen door de enorme inzet van al onze medewerkers kon worden bereikt. Voor ons is dit een teken dat wij ons werk goed doen, hebben gedaan en belangrijker nog: dit nog lang op deze manier willen aanbieden."