Bloesemfestival

30-03-2017, 15:31 | Lezersnieuws | Duycker

Duycker en De Olmenhorst gaan samenwerken en op zondag 30 april is het eerste evenement wat uit deze samenwerking voortkomt een feit. Het landgoed in Lisserbroek is dan namelijk het decor van het Bloesemfestival. Het eerste evenement in een reeks van drie die aansluit op belangrijke fases in de cyclus van de fruitteelt: Het bloesemweekend, de zomerzon en het oogstfeest.

De artiesten die geprogrammeerd staan zijn zowel lokale als bekendere artiesten. De muziekstijlen die deze artiesten spelen vallen veelal binnen het genre folk en kenmerken zich qua geluid als 'back to basic'. Maar er is ook jazz..

De artiesten die op komen treden zijn:

Samba Toure

Okke Punt

Panville

Fly Me To The Moon

Te Loo & The Vedettes

Janne Timmer

Meant2B

Naast muziek en natuur zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Zo is er de mogelijkheid om biologische specialiteiten van De Olmenhorst te proeven of bij een van de andere horeca gelegenheden te genieten van een hapje of een drankje. Bezoekers kunnen binnenlopen bij een van de workshops of de boomgaard verkennen door middel van een rondleiding. Het is zelfs mogelijk om een picknickmand te boeken en nog veel meer!

De Olmenhorst is een van de meest karakteristieke plekken van Haarlemmermeer, een landgoed waar al meer dan 130 jaar fruit geteeld wordt. Zij telen zowel appels als peren en dit alles doen zij geheel biologisch. Zij organiseren verschillende activiteiten door het jaar heen, bieden de mogelijkheid om zelf appels te plukken in september en oktober, hebben een winkel waar zij (biologische) producten verkopen en verschillende horeca gelegenheden.

Locatie

De Olmenhorst bevindt zich aan de Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek. Vanuit de directe omgeving prima per fiets of auto bereikbaar. Er is een groot en gratis parkeerterrein.