• Bureau voor Mediation in het Atrium Business Centers

    Pierre Emanuel
  • Een van de gespreksruimtes

    Pierre Emanuel

Bureau voor Mediation in Badhoevedorp van start

18-03-2016, 12:00 | Lezersnieuws | Pierre Emanuel

In het Atrium Business Centers aan de Sloterweg in Badhoevedorp is sinds kort een nieuw bedrijf op het gebied van Mediation gevestigd: Bureau voor Mediation.

Bureau voor Mediation houdt zich bezig met vormen van conflicthantering. Het bureau heeft de focus op Familiemediation (denk daarbij aan scheidingen, onenigheid over erfenis) en Arbeidsmediation. Dat gaat over conflicten tussen mensen in organisaties (zoals ontspoorde arbeidsverhoudingen). Maar ook over conflicten tussen organisaties.

Conflicten en het oplossen ervan zijn processen waarin veel praktische zaken en emoties dwars door elkaar lopen. Bureau voor Mediation helpt zaken te ordenen en brengt structuur in het geheel zodat u samen goed, gescheiden of niet, verder kunt.

Bureau voor Mediation onderscheidt zich door:

* toegankelijkheid en nuchterheid

* zorgvuldige selectie van professionele partners

* breed referentiekader gevormd door professionele en levenservaring

Een eerste, oriënterend gesprek is altijd gratis. En vrijblijvend. U bent dan ook van harte welkom als u meer wilt weten.

Bureau voor Mediation is een persoonlijk bureau, opgericht door Marianne Kieft en Pierre Emanuel. Beiden zijn MfN Registermediator en gecertificeerd Familiemediator.

Bureau voor Mediation

Sloterweg 303

1171VC Badhoevedorp

www.bvmb.nl