• Clever Sessions

    Duycker

Clever Sessions in Duyckercafé

22-04-2016, 16:01 | Lezersnieuws | Timo Imanse

Hoofddorp, vrijdag 22 april - Iedere tweede en vierde donderdag van de maand organiseert het Duyckercafé de Clever Sessions. De jamsessie is altijd goed goed bezocht en enorm gezellig. De sessies beginnen om 20:00 uur en zijn gratis.

Clever Sessions is een zinderende jamsessie onder leiding van drummer Martijn Klaver samen met bassist Dave Breidenbach. Beiden zijn professionele muzikanten uit Haarlemmermeer die het voornemen hebben leuke lokale avonden te creëren die toegankelijk zijn voor jong en oud. Elke week nemen Martijn en Dave bekende gasten uit de muziekscene mee om de basisband te versterken. Zij beloven een hoog muzikaal niveau waarbij verschillende muziekstijlen als R&B, pop, soul, jazz, funk, reggae en latin de revue passeren.

De volgende Clever Sessions vinden plaats op:

- Donderdag 28 april

- Donderdag 12 mei

- Donderdag 26 mei

- Donderdag 9 juni

- Donderdag 23 juni

Muzikanten en muziekliefhebbers zijn welkom, toegang is gratis.

OPEN: 17:00 | AANV: 20:00 | ENTREE: gratis | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl