• De Grote Auditiedag

    Duycker

De Grote Auditiedag in Duycker

11-04-2016, 12:00 | Lezersnieuws | Timo Imanse

Hoofddorp, 8 april 2016 - Op zondag 24 april vindt De Grote Auditiedag plaats in Poppodium Duycker. Tijdens deze dag worden deelnemers geselecteerd voor Bootcamp 5.0 en een enkeling maakt zelfs kans op een scholarship in de Verenigde Staten (t.w.v. 1200,- dollar). Inschrijven voor deze auditie is nog mogelijk! Artquake is op zoek naar beginnend talent en talenten die al wat langer aan de weg timmeren, Bootcamp is er voor alle niveaus.

Tijdens de auditiedag volgend deelnemers in groepen verschillende workshops onder leiding van professionele docenten. Denk hierbij aan workshops op het gebied van dans, theater en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Elke deelnemer mag hier zelf invulling aan geven. Aan het eind van de dag horen de deelnemers wie er geselecteerd zijn voor Bootcamp en wie er naar Bootcamp in Amerika (Atlanta) mogen.

Bootcamp - Bootcamp start dit jaar op 27 juli, op 12 augustus vindt de eindvoorstelling plaats. Tijdens Bootcamp werkt een groep van 30 creatieve jongeren onder begeleiding van bevlogen docenten toe naar een voorstelling in Schouwburg De Meerse. Elk jaar levert dit weer een verrassende mix op van dans, theater en zang.

Amerika - Enkelen winnen een scholarship t.w.v. 1200,- dollar. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het 'Youth Creates' programma bij het Amerikaanse theatergezelschap '7 Stages', dit is van 20-6 tot 17-7 2016.

Opgeven voor De Grote Auditiedag - Deelnemers kunnen zich opgeven voor De Grote Auditiedag door te mailen naar bootcamp@duycker.nl met wat informatie over wie ze zijn en waarom ze mail willen doen. Artquake benadrukt dat Bootcamp ook voor beginnend talent een goede plek biedt.

AANV: 12:00 | Entree: GRATIS | www.artquake.nl

Over Artquake

Onder de naam Artquake breidt Podium Duycker het aanbod voor middelbare scholieren in Haarlemmermeer verder uit. Artquake-evenementen op de agenda van Duycker zijn duidelijk te herkennen aan het gebruik van een eigen logo. Artquake staat voor talentontwikkeling, productiehuis waar open podia, talentenwedstrijden, uitwisselingsprogramma's, bootcamps, masterclasses, showcases, feesten, muziek, dans, theater en kunst worden georganiseerd. Succesvolle terugkerende projecten zijn o.a. De Bootcamp, Drop In! en Show 'm! Voor meer informatie kijk op: www.artquake.nl