• Voorzitter Wijkraad Toolenburg

    Wijkraad Toolenburg

De wijkraad Toolenburg houdt u graag op de hoogte

13-05-2019, 12:43 | Lezersnieuws | Frank

De leden van de Wijkraad Toolenburg verzamelen informatie voor de bewoners over de wijk en omgeving. U wordt op de hoogte gehouden over actuele ontwikkelingen en activiteiten.

We zien de gemeente Haarlemmermeer als partner

We informeren gemeentebestuur over alle aangelegenheden die invloed hebben op de directe leefomgeving in onze wijk. De belangenbehartiging van de wijk Toolenburg en haar bewoners dragen we uit via onze website en social media. Soms maken we gebruik van gedrukte media en e-mailings. Daarnaast helpen we, waar mogelijk, met organiseren van sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten. De stukken en informatie die we via veel kanalen ontvangen delen we graag met de bewoners. Wij zijn geen partij in conflicten. Wilt u uw mening kwijt of heeft u een punt van aandacht, we vergaderen maandelijks, laatste dinsdag van de maand, in buurtcentrum Amazone. Dan kunt u ons ook persoonlijk treffen. Als u zich van te voren even aanmeld dan u hier terecht met uw vragen, opmerkingen en ideeën van 19.30 tot 20.15 uur. Om 20.15 start de Wijkraad vergadering.

We zitten omhoog

Momenteel zijn we onderbezet en is versterking van harte welkom. Gaat Toolenburg u aan het hart en wilt u de medebewoners en ons een handje helpen… graag?

Onze werkzaamheden in een korte opsomming:

-  Een maandelijkse vergadering van anderhalf uur bijwonen.

-  Oren en ogen open houden in de wijk.

-  Leveren van, af en toe, een bijdrage foto of stukje.

-  Representatie Wijkraad bij meetings en presentaties (af en toe en in overleg).
-  Meedenken, ideeën aandragen en meepraten over onze wijk.

Op de website (wijkraad-toolenburg.nl) en facebook pagina (wijkraadtoolenburg) kunt u onze berichtgeving lezen. Bewoners kunnen reageren via deze kanalen maar ook via e-mail, Twitter en Instagram.  Denkt u er over om mee te helpen met het op de been houden van de wijkraad neem dan even contact met ons op via info@wijkraad-toolenburg.

 

Bijlagen: Foto Trudy Kuis voorzitter Wijkraad Toolenburg, logo wijklraad en flyer “we zoeken versterking”.