• Thuiszitten

    (Aangekocht via) Shutterstock

Eerste (Ouder)bijeenkomst Thuiszitters: maandag 19 maart

08-03-2018, 17:48 | Lezersnieuws | monique

Op maandag 19 maart aanstaande vindt de eerste (ouder)bijeenkomst Thuiszitters plaats in Hoofddorp. Locatie is Hoofddorp-Centraal (oude gymzaal bij Tennisvereniging Hoofddorp) aan de Prins Hendriklaan 33. Aanvang is om 19 uur.

Deze (gratis) avond is niet alleen bestemd voor ouders van thuiszitters. Ook ouders van kinderen die onregelmatig naar school gaan en/of vragen hebben over thuiszitten, zijn van harte welkom. Het programma, waarin ervaringen centraal staan, bestaat uit een kort welkom plus presentatie die wordt verzorgd door initiatiefneemster Monique de Mijttenaere. Daarnaast zal een voormalig thuiszitter zijn verhaal vertellen. Er is vanzelfsprekend vervolgens gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. 

Monique de Mijttenaere is (onderzoeks)journalist en ervaringsdeskundige ouder op het gebied van thuiszitten. Zij zet zich in om ouders van thuiszitters te ondersteunen met als motto, help je de ouders, dan help je het kind. Begin dit jaar lanceerde zij de websites www.mijnkindgaatnietnaarschool.nl (voor ouders) en www.ikganietnaarschool.nl (voor jongeren)

Ook ouders van buiten de Haarlemmermeer zijn op 19 maart van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden www.mijnkindgaatnietnaarschool.nl