Eindbedrag SamenLoop voor Hoop Hillegom ruim 85.400!

09-09-2017, 15:30 | Lezersnieuws | evelienkrist@gmail.com

Hillegom, september 2017 -De SamenLoop voor Hoop in Hillegom heeft een prachtig eindbedrag van €85.432 euro opgeleverd voor KWF Kankerbestrijding. "Zowel de opbrengst als het hele weekend heeft alle verwachtingen overtroffen," zegt het organisatiecomité. "Wij kijken vol trots terug op een prachtig en liefdevol evenement. Waar een klein dorp groot in kan zijn!" Goed nieuws: de Samenloop krijgt een vervolg in 2019…"

De SamenLoop voor Hoop vond plaats op 17 en 18 juni 2017 op het SV Hillegom-terrein. Teams wandelden 24 uur als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Deelnemers en bezoekers werden getrakteerd op een bijzonder programma, boordevol muziek en activiteiten. 's Avonds was het parcours verlicht met duizenden kaarsen. Dat zorgde voor een bijzondere sfeer van saamhorigheid.

Geld inzamelen voor kankeronderzoek

Rond de Samenloop hebben inwoners van Hillegom en omliggende dorpen zich met veel energie en enthousiasme ingezet om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ook het bedrijfsleven liet zich niet onbetuigd met gulle donaties. Aan het eind van de Samenloop werd al een voorlopige tussenstand van 70.768 eurobekendgemaakt. Ook daarna bleven de donaties binnenstromen. Het eindbedrag is uitgekomen op maar liefst 85.432 euro.

In 2019 een nieuwe Samenloop

De SamenLoop voor Hoop Hillegom krijgt in 2019 een vervolg. De verdere details worden later bekendgemaakt, onder andere via Facebook.