• jubileumshow Singing Unlimited

    PR Singing Unlimited

Fantastische show Singing Unlimited

23-01-2018, 17:20 | Lezersnieuws | Mirjam Noach

Het is zaterdag 20 januari 2018: De Jubileumshow!

Maanden is eraan gewerkt: van idee tot uitvoering. Menig werkgever zou jaloers zijn op het enthousiasme waarmee dit project is opgepakt en waaraan ieder lid haar steentje heeft bijgedragen. Trots zijn op het koor, de zangkwaliteit, de vriendschap. Dát wilde Singing Unlimited laten zien. Het lukte en hoe!

Met een spectaculaire show als eerste deel, waarin het koor hun crimineel goede kant liet horen in Celblok SU en zelfs de extra bewaking, geleverd door Men2B, uitschakelde. De kinderen van Bureau Halt (dansers), zijn na hun bezoek gevlucht.

In de nieuwe showoutfit bracht Singing Unlimited het publiek na de pauze ontroerende ballades en swingende uptunes. De kleine groep waarmee SU vijf jaar geleden begon, is uitgegroeid tot een SUper mid-sized koor bestaande uit zesenveertig(!) vrouwen en diverse winning-awards in de prijzenkast. Met medewerking van Men2B en de dansers van Jolein, gaf Singing Unlimited het publiek een meer dan verrassende avond.

Alles viel op zijn plek, vanaf de ingang van theater De Meerse tot en met de kleedkamer en bovenal: op het podium! Al het zang- en showplezier dat in deze jubileumshow is gestopt werd beloond met een langdurig staande ovatie.

Deze mijlpaal is uitbundig gevierd. Singing Unlimited maakt zich alweer op voor het volgende spektakel. Houd ze in de gaten, immers: The Night Has a Thousand Eyes!