• Femke Puijman ontving de publieksprijs uit handen van Jörgen Raymann, Marcel Molenaar (LinkedIn) en initiatiefnemer Robbie Sakkers.

    Kai int Veen

Femke Puijman winnaar Publieksprijs Freelancer of the Year Awards

11-04-2018, 15:31 | Lezersnieuws | Femke

7 april 2018, AMERSFOORT – Femke Puijman uit Hoofddorp is met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie op de Dag van de ZZP’er tijdens de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot beste ZZP'er van Nederland. De dierenfotograaf nam de publieksprijs in ontvangst uit handen van dagvoorzitter Jörgen Raymann, juryvoorzitter Marcel Molenaar en initiatiefnemer Robbie Sakkers.

Tijdens de vijfde editie van de FOTY Awards, de jaarlijkse zoektocht naar de beste ZZP'er of freelancer van Nederland, werd Femke Puijman afgelopen zaterdag door het Nederlandse publiek gekozen als winnaar. In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben ruim 10.000 genomineerde zzp’ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers,  heeft de jury 104 finalisten geselecteerd. Deze finalisten hebben tijdens het pitchevent hun bedrijf voor de camera gepresenteerd, waarmee zij het publiek probeerden te overtuigen van hun kwaliteiten en onderscheidend vermogen. Dit jaar is de gelukkige winnaar Femke Puijman met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie.

Over Femke Puijman Femke (34) is sinds 2004 professioneel dierenfotograaf. Ze maakt fotoreportages voor particulieren & bedrijven, geeft fotografie workshops en is auteur van de boeken 'Hondenfotografie' en 'Paardenfotografie'. Haar werk is herkenbaar aan de zeer kleurrijke, sfeervolle beelden, waarin het karakter van het dier echt naar voren komt.

Femke:  “Deze publieksprijs is de grootste erkenning die ik als fotograaf kan krijgen.”

Over de FOTY Awards De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi. In totaal hebben meer dan tienduizend van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP’er.