• Ambassadeurs Jasmine Sendar en Juvat Westendorp fotocredits: Richard Mouw

    Richard Mouw

GEEF DOWN DE TOEKOMST VOETBALTOERNOOI VIERT 5e VERJAARDAG

03-02-2016, 12:01 | Lezersnieuws | Letty van den Berg

Jasmine Sendar, Juvat Westendorp, Jochem van Gelder, Koert Jan de Bruijn, Hans van Breukelen en vele andere bekende Nederlanders en (oud-)profvoetballers voetballen samen met kinderen met het Downsyndroom.

Op zaterdag 21 mei aanstaande zijn de velden van het Friendship Sports Centre (het voormalige Ronald McDonald Centre) in Amsterdam-Noord opnieuw het toneel voor het leukste voetbaltoernooi van het jaar. Geef Down de Toekomst is een uniek evenement waar kinderen met en zonder Downsyndroom samen voetballen onder leiding van bekende Nederlanders en (oud-)profvoetballers. Voor alweer het 5de jaar op rij organiseert de MF Foundation het voetbaltoernooi en dit verjaardagsfeestje mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Traditiegetrouw gaat het evenement om 12.30 uur spetterend van start met een fantastisch optreden van een bekende artiest, wie dat is blijft nog even een verassing.

Om ongeveer 13.00 uur is het tijd voor de aftrap. Naast het voetballen is er nog veel meer te beleven, er is een dansshow verzorgt door de 'Juvat Dance Academy' en zullen de finalisten voetballen tegen het 'RTL 7 Sterrenteam'.

Verder kunnen de deelnemers penalty schieten, schminken, er is een heuse ranja-proeverij, het springkussen niet te vergeten en nog veel meer verrassingen.

Ambassadeurs

Met trots mag Geef Down de Toekomst bekend maken dat Jasmine Sendar en Juvat Westendorp bereid zijn gevonden om ambassadeur van het voetbaltoernooi te worden. Jasmine heeft tijdens alle voorgaande edities al fanatiek gecoacht, terwijl Juvat het afgelopen jaar zijn debuut heeft gemaakt. Hun deelname en omgang met de kinderen heeft diepe indruk op ons achter gelaten en wij zijn ontzettend blij dat Jasmine en Juvat ons willen helpen 'Geef Down de Toekomst' nog meer op de kaart te zetten.

Inschrijven

Ook meedoen? Opgeven kan individueel, samen met een vriendje of met een heel team.Inschrijven kan nog steeds, via www.gddt.nl/aanmelden/ of mail naar info@mffoundation.nl