Goed weekend voor Trio Groeneveld/Elshout

15-07-2018, 13:55 | Lezersnieuws | Don


 

Nieuw Vennep – Het was een moeilijke start van het seizoen voor de buurmannen Cees & Teun Groeneveld en Kees Elshout. Door wat ziekte en pech kregen ze de duiven maar niet in de vorm die ze gewend zijn maar de laatste weken gaat het steeds wat beter. De jonge duiven gingen voor hun tweede vlucht naar het Belgische Oudenaarde waar ook een vlucht voor de oude duiven aan de start verscheen. Bij de jonge ging de winst naar het trio Groeneveld/Elshout die hiermee aantonen dat ze weer op de goede weg zitten, want hun duiven zetten ook nog eens een prima prestatie neer over de lange afstand vanuit het Zuid Franse Agen, dat zo tussen Bordeaux en Toulouse ligt.

De snelste 10 jonge duiven vanuit Oudenaarde; Trio Groeneveld/Elshout 1. Don de Vlieger 2 en 8. Theo Beerendonk 3,4 en 10. Sylvia Beerendonk 5 en 9. Menno Vermeere 6. Combinatie Lammerts/Brouwer 7.

De snelste 10 oude duiven vanuit Oudenaarde; Don de Vlieger 1 en 5. Combinatie Lammerts/brouwer 2,3,,6,7 en 8. Annie Lammerts 4. Theo beerendonk 9. Menno Vermeere 10.