Gripwood In den Boogaerd Open met 250 deelnemers van start aan de Adrianahoeve 12 in Hoofddorp

21-06-2018, 16:57 | Lezersnieuws | Fred

 

Vanaf zaterdag 16 juni is een start gemaakt met dit evenement, waaraan zo'n 250 deelnemers/sters deelnemen in de categoriën herendubbel, damesdubbel en mixeddubbel. De wedstrijden starten steeds om 18.00 uur en de finales staan gepland op zondag 24 juni.

Ook is er voor het eerst een start gemaakt met het organiseren van een Open Veteranen Toernooi van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni. Op alle dagen worden er wedstrijden gespeeld van 13.00 tot en met 17.00 uur in een viertal poules. Bij de herendubbels zijn er een A- en een B-poule, terwijl er 1 damesdubbelpoule en een mixeddubbelpoule is. Dit toernooi moet dus groeien met zo'n 40 deelnemers/sters bij haar eerste editie.

Op vrijdag wordt dit veteranentoernooi om 17.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking en een gezellig samenzijn, dat ondersteund zal gaan worden door een dj. De opbrengst van dit toernooi zal geschonken worden aan de Stichting Hidde.

De vereniging In den Boogaerd kan nog steeds nieuwe leden inschrijven om actief te tennissen op haar 10 tennisbanen met verlichting. Voor meer informatie: info@indenboogaerd.nl