• Handbalvereniging VOS/DSG D1 Kampioen

Handbalvereniging VOS/DSG D1 mannen Kampioen zaalcompetitie 2015/2016

22-02-2016, 16:50 | Lezersnieuws | Simone Vredeveld

Met nog 3 wedstrijden te spelen was het zondag 21 februari zover. De mannen D1 van VOS/DSG mochten in de Sporthoeve te Badhoevedorp gaan spelen voor het zaalkampioenschap 2015/2016.

Scheidsrechter Joke begon de wedstrijd om 15.15 uur.

VOS/DSG begon erg sterk, want binnen 5 minuten waren er al 5 doelpunten gescoord door Leonard, Tieme, Safouane en Koen. Najaden was daarvan erg onder de indruk, maar stopten niet met verdedigen. De mannen van VOS/DSG hadden wat balverlies en afgekeurde doelpunten, dus keeper Tom moest aan de bak. In de 8ste minuut scoorde Leonard na een prachtige break de 6-0.

Najaden speelde lekker door en scoorde in de 10e minuut hun eerste doelpunt. Daarna een prachtig schot op doel van Marc vanuit de hoek, maar helaas stond hij in de cirkel.

Najaden scoorde hun 2e doelpunt door een fout in de verdediging van VOS/DSG. In de 16e minuut lukte het Safouane om het 7e doelpunt te scoren. Ruststand 7-2

Na aanmoedigende worden van coaches Anja en Linda moesten de mannen weer aan de bak. In de eerste fase was het Leonard die in 3 minuten tijd 2 keer scoorde. Najaden kwam terug en maakte hun 3e doelpunt.

Met een mooie actie op de cirkel van Quincy en een prachtig afstandschot van Koen werd het 11-3. Tom stuurde Leonard, Marc en Quincy op pad en 2 minuten scoorden ze allen vanuit de break. De stand na ruim 10 minuten spelen was 14-3.

Marc, Kyon en Leonard gingen nog even door met de breaks, echter kon Kyon net niet scoren.

In de 12e minuut scoorde Simon 2 doelpunten in 1 minuut en dat op zijn verjaardag. .

Na wederom een prachtige break maakte Marc de stand 17-3. Meteen daarna kreeg Kyon de kans via een break, maar kwam de keeper tegen. Het werd tijd voor een mooie aanval en Simon scoorde 18-3. Najaden liet z'n koppie niet hangen en scoorde hun 4e doelpunt.

Keeper Tom ging mee de aanval in en Marc bleef achter. Helaas werd er in de aanval niet gescoord en moest Tom snel terug zijn doek in.

In de laatste 4 minuten scoorden Quincy, Simon en Safouane alledrie nog een punt, maar scoorde Najaden hun 5e doelpunt.

De eindstand van deze wedstrijd was 21-5…….de mannen van VOS/DSG D1 zijn kampioen van de zaal. Wat waren ze blij…….2 trotse coaches en veel trotse ouders kwamen het veld op om de mannen te feliciteren. De bloemen, medailles en beker werden uitgereikt en menig foto werd gemaakt…..Het was nog lang onrustig in de Sporthoeve.

Mannen, jullie hebben er hard voor getraind en iedereen is super trots op jullie.