• LOGO

    P. Zomer

HEEL VIJFHUIZEN VEILIG

06-06-2018, 22:55 | Lezersnieuws | Peter

Het aantal woninginbraken in de regio is het laatste halfjaar toegenomen. Ook in Vijfhuizen was er in vergelijking met vorig jaar in het eerste kwartaal sprake van een stijging in het aantal inbraken en pogingen daartoe. Wijkagent John van der Hulst merkte op dat het in een aantal gevallen de inbreker(s) ook wel relatief eenvoudig wordt gemaakt door bijvoorbeeld slecht hang- en sluitwerk.

Dat is de reden voor de Dorpsvereniging een aantal in het dorp gevestigde bedrijven te vragen een voorlichtingsavond te organiseren, waarin politie en bedrijven voorlichting geven over wat er feitelijk aan de hand is en wat er mogelijk is op het gebied van preventie en beveiliging.

Interesse? Kom dan op woensdag 13 juni naar de kantine van DSOV aan de Zijdewinde.  De avond begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

De avond bestaat uit een korte algemene sessie verzorgd onder meer de wijkagent en Burgernet en aansluitend kunt u deze organisaties en de aanwezige bedrijven gespecialiseerd in beveiliging spreken op individuele basis. Naast de wijkagent en Burgernet zullen ook WaakSamen, Alpha Security, Visotek en Lockforce aanwezig zijn.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal belangstellenden is het prettig als u zich tevoren aanmeldt via het mailadres: inbraakpreventie@dorpvijfhuizen.nl