• AS Crew

  R. van der Veld
 • Dante & Jade

  R. van der Veld
 • Fadyan & Sarah

  R. van der Veld
 • Sienna van der Veld

  R. van der Veld
 • Dante Fedee

  R. van der Veld
 • Jade Donaldson

  R. van der Veld

Hoofddorpse dansstudio pakt maar liefst zes keer het Nederlands Kampioenstitel!

15-04-2019, 11:04 | Lezersnieuws | Rachel

Hoofddorp – 30 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar Active Partyworld in Druten om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen hiphop van UDO Nederland.

UDO Nederland is de grootste hiphop/ streetdance bond van Nederland. Hiphop is inmiddels de grootste dansvorm van Nederland. Dansstudio All Stylez uit Hoofddorp was ruim vertegenwoordigd met maar liefst drie teams, zeven duo’s en dertig solo dansers. In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden deze dansers zich stuk voor stuk naar de podiumplekken.

Onze Nederlands Kampioenen in hun leeftijdcategorie en niveau zijn: team A.S. Crew, solo dansers Sienna van der Veld, Dante Fedee en Jade Donaldson. En duo’s Dante & Jade en Sarah & Fadyan wisten deze titel ook te bemachtigen.

Solo dansers Fadyan Roose, Femke Vroom, Isabella Hodge en duo Cayleigh & Sienna hebben de zilveren plak weten te pakken in hun leeftijdscategorie en niveau.

De bronzen plak ging naar solo dansers Salomon Plukkel en Jayde Macintosh.

Deelnemers uit heel Nederland kunnen gedurende het hele jaar individueel, in een duo of in een team meedoen aan de wedstrijden van UDO en zich door middel van een ranking plaatsen voor het EK of WK. All Stylez heeft zich met drie teams, diverse solo dansers en duo’s geplaatst voor de Europese Kampioenschappen en zullen op 10, 11 en 12 mei afreizen naar Veldhoven (NL) om hier aan deel te nemen en te strijden om de hoogste titel van Europa.

In augustus vertegenwoordigt All Stylez Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen in Engeland ook met drie teams, diverse duo’s en solo’s. Het WK vindt plaats van 22 augustus tot en met 25 augustus in Blackpool.