• Indy Kames

    LongJoy Photography
  • v.l.n.r. Indy Kames, Aurelia van Haver, Sophie Egberink

    LongJoy Photography

Hoofddorpse Indy gekroond tot mooiste tiener van Noord-Holland

14-05-2019, 17:09 | Lezersnieuws | Indy

Hoofddorp – De 16 jarige Indy Kames uit Hoofddorp heeft de titel van Miss Teen of Noord-Holland 2019 gewonnen. Op zondag 12 mei vond deze finale plaats in theater de Purmaryn in Purmerend.

Na een traject van 7 weken was het eindelijk zo ver en vond de finale plaats van Miss Teen en Miss Beauty of Noord-Holland. Met 17 Teens  (tot 18jr) en 16 Beauty’s  (tot 25jr) werd er gestreden om de felbegeerde titels van de provincie.

Indy kan het eigenlijk nog maar nauwelijks bevatten dat ze gewonnen heeft.

“Ik had het zo gehoopt om in de top 5 te komen maar toen ze bij de vierde naam waren en ik er nog niet bij zat dacht ik dat het niet meer ging gebeuren. Toen mijn naam dus uiteindelijk wél werd genoemd was ik echt overdonderd. Daarna  werd de top 3 bekend gemaakt en uiteindelijk de winnares. Wat een ontlading!”

“De openingsdans  (op hakken van 10 cm), bikinironde en galaronde gingen goed. Ik hou ervan om op te treden en ik dans al heel lang.  De hashtag ronde vond ik het spannendst. Elke Miss moest een kaartje trekken uit een kom waarop een hashtag stond waar je kort iets over moest vertellen.  Gelukkig had ik mijn zenuwen goed onder controle en kwam ik goed uit mijn woorden”, aldus Indy.

Met het nieuwe team van Noord-Holland, Miss Beauty Sophie Egberink en Miss Intercontinental  Aurelia van Haver, gaat Indy Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale die op 30 augustus plaatsvindt in Hilversum.  Binnenkort gaan alle Missen een week naar Frankrijk. “Ik heb enorm veel zin om alle winnaressen van de andere provincies te ontmoeten en kijk erg naar de grote finale uit. Er breekt een leuke en drukke tijd aan.”

“Ik hoop met deze missverkiezing  ook een positieve invloed uit te kunnen oefenen op anderen.  Ik wil graag over brengen dat je in jezelf moet geloven en nooit op moet geven. Zo hoop ik anderen ook meer zelf vertrouwen te geven en hier een voorbeeld in te zijn.”