• Medewerkers van Van der Valk Hotel Haarlem na de uitreiking van de award.

    Hotels.nl

Hotelgasten kiezen beste hotels in Noord-Holland

08-01-2019, 14:01 | Lezersnieuws | Ianthe

AMSTERDAM  (8 januari 2018) – In Noord-Holland zijn vier hotels in de prijzen gevallen. De award voor ‘Beste Hotel van Haarlem’ ging naar Van der Valk Hotel Haarlem en Van der Valk Hotel Schiphol A4 ging er vandoor met de award voor ‘Beste Hotel van Schiphol’. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Van der Valk Hotel Haarlem ontving de award naar aanleiding van een reviewscore van 8.9. Gasten zijn vol lof over de goede service, comfort en hygiëne van de kamers. “Wij hebben genoten van ons verblijf, goede service en mooie nette kamers.”, schreef een van de hotelgasten. Van der Valk Hotel Schiphol A4 werd ook beoordeeld met een 8.9. Hier worden met name de kamers en het ontbijt geprezen. “Wij zijn hier vele malen geweest en vinden dit hotel geweldig. Het ontbijt kan je nergens anders beter krijgen. Dus in één woord een geweldig hotel.”, aldus een van de hotelgasten.

In de provincie Noord-Holland zijn nog twee andere hotels in de prijzen gevallen: Van der Valk Hotel Akersloot als ‘Beste Familiehotel’, Spa Sport Hotel Zuiver Amsterdam als ‘Beste Hotel van Amsterdam’.

De nr. 1 van Nederland

Het was nog even spannend, maar Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is dit jaar verkozen tot het ‘Beste Hotel van Nederland met een 9.2 als reviewscore. De leiding heeft hiervoor donderdag 3 januari de award in ontvangst mogen nemen. De komende weken worden in totaal 35 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Reviewscores
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018. In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Hotels.nl staat met name bekend vanwege de goede aanbiedingen en vriendelijke service. Op de site vind je deals met nét dat beetje extra; mooie bubbelbaden, unieke suites en ongewone hotelkamers tegen extra scherpe aanbiedingsprijzen.