• Logo Jouw Marktkraam

  • Hoe werkt het

Jouw Marktkraam Nieuw-Vennep; een nieuw concept en aanwinst in de winkelstraat

16-09-2015, 00:40 | Lezersnieuws | Liesbeth Feijen

Vanaf 2 oktober a.s. start er een vestiging van Jouw Marktkraam aan de Venneperhof 7 te Nieuw-Vennep. Oprichtster en eigenaresse Liesbeth Feijen, woonachtig in Beinsdorp, liep in het voorjaar van 2015 tegen dit verassende concept aan en was meteen verkocht.

Jouw Marktkraam, over komen waaien uit Scandinavië, is gestart vanuit Friesland en heeft nu ca. 25 vestigingen in Nederland. Na gedegen onderzoek heeft Liesbeth haar baan bij de KLM opgezegd om haar droom vorm te geven. Een eigen onderneming in het centrum van Nieuw-Vennep.

Jouw Marktkraam is kort samen te vatten als de fysieke tegenhanger van Marktplaats. Consumenten, maar ook handelaren, hobbyisten, web-shops en winkeliers kunnen in de winkel van Jouw Marktkraam voor minimaal een week een kraam huren en daarmee een eigen kleine winkel creëren. De huurder richt de eigen kraam in en prijst de artikelen met barcode stickers die gekoppeld zijn aan de bankrekening van de huurder. Een kraam kost 30 euro en alle opbrengsten uit de kraam komen geheel ten goede aan de huurder. Degene die de kraam huurt kan eventueel gedurende de huurperiode terug komen om eventueel artikelen aan te vullen.

Het bijzondere aan dit winkelconcept is de variëteit in het aanbod. Het kunnen kraampjes zijn gevuld met leuke 2e hands huisraad, antiek, (kinder)kleding, eigen gemaakte artikelen zoals sieraden, verzamelingen en allerhande (nieuwe) goederen die aangeboden worden door bijvoorbeeld web shops of winkeliers.

Niet alleen de variatie in de artikelen maakt deze winkel aantrekkelijk, maar ook het wekelijks veranderende aanbod waardoor het elke keer weer een verrassing is wat je nu weer zult treffen in Jouw Marktkraam. Voor verzamelaars, koopjesjagers, maar ook mensen die op zoek zijn naar iets anders, is Jouw Marktkraam een walhalla. 100 kleine winkeltjes in 1 fysieke winkel. Kortom een aanwinst voor het winkelend publiek.

Jouw Marktkraam Nieuw-Vennep opent haar deuren op vrijdag 2 oktober om 2 uur.

Voor aanvullende informatie zie:

www.jouwmarktkraam.nl en www.facebook.com/jouwmarktkraamnieuwvennep

De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 en zaterdag van 10.00-17.00

Voor kraamreserveringen kunt u een email sturen naar nieuw-vennep@jouwmarktkraam.nl