• Silvia Busscher tekent de check

    Annelies Osinga

JOUW MARKTKRAAM ONDERSTEUNT ADAMAS MET GOEDE DOELENKRAAM

22-02-2018, 20:40 | Lezersnieuws | Silvia Busscher

Nieuw-Vennep, 22 februari 2018 - Silvia Busscher, eigenaresse Jouw Marktkraam in Nieuw-Vennep, doet een vriendelijk gebaar en overhandigt de opbrengst van de goede doelenkraam ter waarde van € 426,50 aan Adamas Inloophuis.

Goede doelenkraam

Silvia zoekt een goed doel uit, het uitgekozen doel moet regionaal gebonden zijn.

Vanaf het 4e kwartaal tot nu was Adamas Inloophuis het goede doel.

"De goede doelen kraam" bestaat uit producten die mensen speciaal komen doneren of die achtergelaten worden door de kraamhuurders wanneer deze nog niet verkocht zijn.

Op deze manier kunnen we er nog iets goed mee doen" aldus Silvia, eigenaresse van Jouw Marktkraam Nieuw-Vennep.

Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis, is er blij mee. "In 2016 waren we ook al het goede doel en vinden het ontzettend leuk dat we het in 2017 weer zijn". "We kopen van dit mooie bedrag materialen voor onze creatieve workshops".

Over het Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht om weer in hun kracht te staan. Door informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300,000 nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.