• Bastaard Fantasy Awards

    Franca de Vrind
  • Keltfest

    Anouk Pross
  • Ricky van der Stelt, Franca de Vrind en Marnix Geurtsen nemen de award namens Vana Events in ontvangst

    Susan Winter

Keltfest wint Bastaard Fantasy Award voor beste festival

05-03-2018, 11:49 | Lezersnieuws | Franca

Het Keltische lifestyle evenement Keltfest heeft de Bastaard Fantasy Award voor Beste Festival gewonnen.

Fans konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen in deze en 7 andere categorieën, waaronder Beste Live Act, Beste Album en Beste Boek. De stemresultaten werden, samen met de keuze van een geselecteerde vakjury, bekendgemaakt tijdens de award-show in Leiden.

Ricky van der Stelt, evenementenmanager bij Vana Events, dat het festival dit jaar voor de 11de keer organiseert, reageert enthousiast en verbaasd: ‘We hadden totaal niet verwacht weer in de prijzen te vallen, gezien de andere prachtige festivals die ook genomineerd waren. We bedanken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en natuurlijk de mensen die voor ons gestemd hebben.’ Vorig jaar won Castlefest, een van de andere evenementen van Vana Events, in dezelfde categorie.

De Bastaard Fantasy Awards is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het leven is geroepen om o.a. bands, festivals, entertainers en auteurs in het fantasy genre in het zonnetje te zetten en zo meer aandacht voor dit enorm populaire genre te creëren. Naast de uitreiking waren er bij de avondvullend show ook optredens van verschillende (genomineerde) bands uit binnen- en buitenland en werd er van over de hele wereld meegekeken via de live stream.

Keltfest vindt plaats op 26 en 27 mei op De Groene Weelde in Vijfhuizen. Voor meer informatie, zie www.keltfest.nl.