Kom zingen in het gezelligste koor van Badhoevedorp!

05-10-2015, 10:20 | Lezersnieuws | Pier K

Altijd al willen zingen en optreden met een gezellig koor? Dan is het MaatVastKoor iets voor u! Iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:30 komt het koor bij elkaar in dienstencentrum 't Rietland aan de Christiaan Huygensstraat 21 te Badhoevedorp. Hier staat de koffie altijd voor u klaar. Het MaatVastKoor van Pier K zingt Nederlandstalig repertoire en staat onder leiding van Marianne Koopman.

Binnen het koor hangt een prettige en gezellige sfeer. Leden mogen zelf titels aandragen en Marianne Koopman neemt zelf een grote voorraad aan liedjes mee. Vorig jaar hebben de koorleden een mooie muzikale weg bewandelt. Van Wim Sonneveld en Toon Hermans naar Jules de Corte en Eddy Christiani. Aankomend seizoen zijn er weer een aantal mooie en uitdagende titels geselecteerd, onder andere van Willy Alberti, Willeke Alberti, André Hazes, Herman van veen en Cornelis Vreeswijk. Bij voldoende deelnemers worden er in samenwerking met stichting De vrolijke Noot ook optredens georganiseerd.

De kosten voor deelname aan dit koor bedragen slechts €110,- voor 24 repetities. Neem voor meer informatie of om u in te schrijven contact op met het Klant Contact Centrum van Pier K via info@pier-k.nl of 023 566 95 65. Pier K organiseert in Badhoevedorp naast koren voor volwassenen ook een zangklas voor kinderen en individuele/duo zangles. Kijk voor meer informatie op www.pier-k.nl of neem contact op.