• Voorbeeld ziekenbezoekkalender

    Komopbezoek

Komopbezoek – De gratis bezoekplanner van Nederland.

14-02-2019, 14:21 | Lezersnieuws | Carmen

?Komopbezoek is een particulier initiatief van twee inwoners uit Nieuw-Vennep. Toen een familielid in het ziekenhuis terecht kwam hebben Paul en Carmen Bakker een online bezoekplanner gemaakt om zelf te gebruiken. Zij staan dichtbij de gebruikers, mede door hun beroepsachtergrond en omdat het echte familiemensen zijn. Paul werkt fulltime als software engineer en Carmen heeft als gespecialiseerd verpleegkundige gewerkt. Deze twee werelden zie je terug in de website. De bezoekplanner is persoonlijk, gemakkelijk in gebruik en binnen één minuut gebruiksklaar.

Komopbezoek is de gratis bezoekplanner van Nederland. Bij Komopbezoek gaat het er om dat de patiënt, kraamvrouw of een ander persoon die bezoek ontvangt centraal staat. Door zijn eenvoud is Komopbezoek laagdrempelig en voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Ons motto is dan ook: Komopbezoek brengt iedereen samen!

Op Komopbezoek kun je gratis, snel en eenvoudig bezoek plannen door een bezoekkalender aan te maken. Er zijn drie verschillende type bezoekkalenders; voor ziekenhuisbezoek, kraambezoek of algemeen bezoek. Elk type bezoekkalender heeft zijn eigen handige functies. Dit maakt de bezoekplanner persoonlijk en vernieuwend! Zo kan er bijvoorbeeld bij de kraambezoekkalender een foto van je baby en de geboortegegevens worden toevoegd.

De bezoekplanner van Komopbezoek kent vele voordelen. Het bezoek komt langs op verschillende momenten waardoor er vaker bezoek komt. Het plannen van bezoek gebeurt efficiënt, er kan gemakkelijk bezoek worden ingepland op een tijd die voor iedereen handig is. De bezoekkalender kan ook worden gebruikt door bijvoorbeeld de fysiotherapeut, om een behandeling in te plannen rekening houdend met het andere bezoek. Dit kan handig zijn tijdens een revalidatietraject. Ook is de bezoekkalender geschikt om mantelzorgers te ondersteunen.

Neem eens een kijkje op www.komopbezoek.nl en ervaar zelf het gemak van deze bezoekplanner!