• De winkel

    Bianca Steijger
  • Winkel

    Bianca Steijger

Leemans Schoenen Outlet Hoofddorp ruimt op – alles moet weg!

13-07-2018, 14:23 | Lezersnieuws | Bianca

Hoofddorp – Om ruimte te maken voor collectiewisseling is er extreem veel korting in de Leemans Schoenen Outlet in Hoofddorp. Alle schoenen zijn afgeprijsd met 50% korting! U koopt al een paar schoenen vanaf € 5,-. Dit is de kans voor alle schoenenliefhebbers om voordelig schoenen te kopen tijdens deze grote uitverkoopactie.

Bent u op zoek naar nog een paar zomerschoenen voor uw vakantie? Of gewoon een paar slippers, sandalen of sneakers om te genieten van het lekkere weer in Nederland? Neem dan zeker ook een kijkje in het outletfiliaal. Waar nu alle schoenen zijn afgeprijsd met maar liefst 50% korting!* Denk hierbij niet alleen aan een zomer schoenen, maar ook alvast aan schoenen voor de herfst of de winter. Of schoenen die (bijna) het hele seizoen door gedragen kunnen worden, zoals sneakers.

In de outlet is er een ruime keuze uit meer dan 1.000 artikelen, schoenen zijn ook verkrijgbaar in halve- en breedte-maten en met uitneembaar voetbed.  U vindt schoenen van vele top comfortmerken, zoals Ara, Caprice, Clarks, Durea, Ecco, Hartjes, Jenny, Memphisto, Rockport en Solidus. Ook shopt u voordelig populaire merken als Fabulous Fabs, Marco Tozzi, Rieker, Skechers, Tamaris en Bullboxer.  Kortom genoeg keuze voor iedereen en de perfecte kans voor het ultieme koopje!  

U vindt de Leemans Schoenen Outlet in Hoofddorp aan de Kruisweg 1005, naast de supermarkt Lidl. Wees er snel bij om de beste koopjes te scoren. Iedereen kan toch wel een extra paar comfortschoenen gebruiken? Wees er snel bij want OP=OP!  Kijk voor de openingstijden of voor inspiratie op Leemansschoenen.nl.

*De korting is geldig op de originele prijs.