Leiden International Business School opent haar deuren

31-08-2015, 15:51 | Lezersnieuws | P. Bosma

PERSBERICHT

LEIDEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL OPENT HAAR DEUREN

Nieuwe, volledig Britse opleiding in Leiden

Leiden International Business School (www.LeidenIBS.com) heeft haar deuren geopend voor studenten, die een loopbaan ambiëren in het internationale bedrijfsleven. Als enige in dit land biedt Leiden Int. Business School studenten een volledig Britse Bachelor Degree opleiding in Business Administration aan, gericht op het internationale ondernemerschap.

Handel drijven in de wereld, betekent in staat zijn over grenzen heen te kijken. Het 3-jarige part-time avondprogramma dat de Leiden Int. Business School verzorgt, is daarom niet alleen Engelstalig, maar eveneens volledig Brits qua inhoud, door het unieke samenwerkingsverband met de gerenommeerde University of Hertfordshire. Studenten kunnen in drie jaar tijd het Britse Higher National Certificate (HNC) en het Higher National Diploma (HND) behalen en in laatste jaar de Bachelor Degree BA(Hons) Business Administration van deze universiteit. De opleiding kan volledig vanuit Leiden worden gevolgd, maar studenten kunnen ze ook tijdens hun studie over te stappen naar een Britse universiteit, omdat het om erkende Britse diploma's gaat.

De opleiding wordt verzorgd door docenten met grote ervaring in het internationale bedrijfsleven. Het programma is praktisch van opzet en heeft een internationaal karakter. Tezamen met een goede mix van Nederlandse en buitenlandse studenten vormt dit de ideale basis voor een carrière in International Business. Leiden Int. Business School biedt met haar 3-jarige avondopleiding ook nadrukkelijk de mogelijkheid voor werkenden om hun carrière een impuls te geven.

Meer informatie is te verkrijgen op de website en de open avonden van Leiden International Business School.

Contactgegevens:

Leiden Int. Business School

Tel.: +31 613637378

Administration@LeidenIBS.com

www.LeidenIBS.com