Lezing Uitvallen aan de Lijn (met BAT-info) - Yvonne Bonnet

23-11-2017, 20:21 | Lezersnieuws | Nina Bauer

Op donderdag 18 januari 2018 organiseert Stad & Land Academy, i.sm. Doggy Elite, de tweede lezing over hondengedrag. Deze lezing is voor hondeneigenaren, voor professionals is een ander aanbod.

Je dacht rustig samen te kunnen wandelen en dan plots hangt jouw hond in de lijn, blaffend, grommend, compleet over zijn/haar toeren. Het lijkt totaal uit het niets te komen.

In deze lezing, gegeven door Yvonne Bonnet van Service4Dogs, komen aan de orde:

- Waarom valt een hond uit?

- Wat vertelt je hond? Herkennen van lichaamstaal

- Wat is BAT? Waarom werkt BAT zo goed?

- Wat is het effect van een strakke lijn en kan dat anders?

- Wat kan ik doen tijdens het 'gewone' uitlaten?

Heb je een hond die blaft en uitvalt aan de lijn naar andere honden of bijvoorbeeld onbekende mensen? Dan is deze lezing een goede start om het gedrag te begrijpen.

Yvonne Bonnet is kynologisch gedragstherapeut bij Service4Dogs. Zij houdt zich al jaren bezig met BAT en andere methodes en heeft honderden mensen (en honden) begeleid met betrekking tot gedragsissues.

Datum, tijd, plaats

De lezing vindt plaats op donderdag 18 januari, aanvang 19.30 uur, inloop 19.00 uur. Het einde is voorzien om 22.00 uur. Plaats: dierenkliniek Stad & Land, Tom Schreursweg 102, Amsterdam. Bij de praktijk zijn een aantal parkeerplaatsen, echter niet genoeg voor alle bezoekers. In het dorp (Halfweg), in de berm (daar waar geen gele betonblokken liggen) en bij het station Halfweg-Zwanenburg is parkeergelegenheid.

Zie ook: http://www.dierenklinieken.net/

Kaartverkoop en reserveren

De kosten voor een kaartje zijn 25 euro. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: vraagoverhond@doggy-elite.nl. Vermeldt u dan naam en aantal kaarten. U ontvangt dan een factuur, deelname is definitief na betaling. Meer informatie over Doggy Elite: www.doggy-elite.nl

De organisatie behoudt zich het recht voor om het evenement te annuleren bij onvoldoende deelname, een crisissituatie of om een andere dringende reden. U wordt daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.