• Barry Weber - Talent de BioExpress

    Vincent van MUnster

Live cooking door de talenten van de BioExpress

14-05-2019, 10:13 | Lezersnieuws | Lunchroom

Op vrijdag 24 mei 2019 vindt er vanaf 18.30 uur een spetterend live cooking event plaats bij De BioExpress. Voor slechts 25 euro geniet u van een heerlijk 3-gangen menu bereid en geserveerd door de talenten van de BioExpress, onder andere een heerlijk BBQ-gerecht van de keramische BBQ bereid door BBQ-master Barry Weber. Aanmelden is noodzakelijk en is mogelijk via https://bioexpress.nl. Maak kennis met de talenten, passie en keuken van de BioExpress.

NIEUW-VENNEP - De talenten van de BioExpress serveren op vrijdag 24 mei 2019 een
heerlijk 3-gangen menu voor slechts 25 euro per persoon. Het unieke live cooking event is een
fantastische kennismaking met de passie van de talenten en de (h)eerlijke keuken. Extra bijzonder is dat BioExpress-talent Barry Weber u zal verrassen met een heerlijk hoofdgerecht van de keramische BBQ. Het live cooking event wordt muzikaal omlijst door de band Never2Late uit Nieuw-Vennep.   

Barry Weber

Elke maand zet de BioExpress een talent in het zonnetje, deze maand is dit BBQ en appeltaart master Barry. Een dag bij de BioExpress voor Barry is ontzettend gevarieerd. Hij heeft een aantal vaste taken, waaronder het bereiden van de appeltaart. Bij de verschillende cateringklussen houdt hij zich daarnaast bezig met het voorbereidingswerk dat bij deze evenementen komt kijken, zoals het bereiden van de BioExpress burger en de BioExpress Groentebal. Lees meer over Barry op https://bioexpress.nl/2019/05/11/talent-in-de-spotlight-barry/.  

Maatschappelijk betrokken en duurzaam 

De BioExpress biedt talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals Barry, de kans op een ontwikkelingstraject wat mogelijk kan leiden naar een (betaalde) baan. Naast de maatschappelijke betrokkenheid zet de BioExpress zich als winnaar van het Groenste Idee zich ook in voor een samenleving met minder voedselverspilling door een unieke samenwerking met Jumbo van Vliet in Nieuw-Vennep. De talenten van de BioExpress bereiden de heerlijkste gerechten van ‘’geredde’’ producten van de Jumbo.

Reserveren live cooking event

Het is noodzakelijk om te reserveren voor het live cooking event, dit is mogelijk via https://bioexpress.nl. U bent vanaf 18.30 uur welkom bij De BioExpress (gevestigd in Tuincentrum Suidgeest) aan de Hoofdweg 1432 in Nieuw-Vennep. De kosten voor het live cooking event bedragen 25 euro.