• Local heroes

    Duycker

Local heroes in Duycker

25-03-2016, 16:24 | Lezersnieuws | Timo Imanse

Hoofddorp, 25 maart 2016 - Op vrijdag 1 april presenteert het nieuwste muzikale talent uit Haarlemmermeer zich bij een nieuwe editie van Local Heroes in Podium Duycker. Deze editie staan rock en metal bands Felicity, Warshell en Deamension op het podium. Kaarten zijn €4,- en de deuren openen om 20:00.

Haarlemmermeer staat bol van het talent. Onbekend en inmiddels ook bekender zoals Tim Vantol. Om dit talent een kans te geven biedt Duycker elke maand een podium aan deze Local Heroes. Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te bekijken.

Felicity

Deze band speelt keiharde rock en metal waarvan het geluid zo hard en ruig is als een blok beton. De nummers die zij ten gehore brengen tijdens Local Heroes zijn een mix tussen covers en eigen werk.

Warshell

De combinatie tussen stijlen als deathcore en melodisch, daar staat Warshell bekend om. Ze creëren een catchy sound, wat niet vaak te horen is bij een death metal band. Keihard geluid, met een lekkere groove.

Deamension

De vierkoppige band Deamension raakt geïnspireerd door de mysteries van het leven, de dood, de natuur en de stommiteiten van de mensheid. De muziekstijl van de band is een combinatie van diverse metalgenres zoals death, trash en black metal, met een melodische en catchy touch.

OPEN: 20:00 | AANV: 20:30 | VVK: €4,- | DEUR: €4,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl