• Charlottes Freubelhoekje

    Menno Spiekerman

Ludieke actie door 2e kmrlid William Moorlag bij De Gooische Loods voor Charlottes Freubelhoekje!

18-02-2018, 06:11 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

't Gooi/Bussum/Gooise Meren: Vrijdag 16 februari 2018 om 11.30 uur werd op een ludieke manier voor de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje bij 'Shop in Shop/Conceptstore/Pop-up store De Gooische Loods' in Bussum het officiële startsein gegeven voor haar als onderneemster bij 1 van haar 2 fysieke verkooppunten.

Het startsein werd gegeven met een overweldigend actiemoment op een ludieke manier, wat William Moorlag, 2e kamerlid PvdA, versteld deed staan. Zijn reactie was dan ook: 'Mijn dochters geloven nooit dat ik dit heb gedaan'.

Wat is Charlottes Freubelhoekje?

Charlottes Freubelhoekje maakt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden, diadeems en andere producten met een persoonlijke touche. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten. Alles wat Charlottes Freubelhoekje maakt is MAATWERK! Geen enkel product is hetzelfde.

Wat is Shop in Shop/Conceptstore/Pop-up store De Gooische Loods?

De Gooische Loods is een winkel waarin ondernemers ruimte kunnen huren om hun eigen producten/merk te tonen en te verkopen. Het wordt daarom ook wel een shop-in-shop, conceptstore of pop-up store genoemd. Omdat deelnemende verkopers wisselen, wisselen ook de producten. Zo is er altijd wel wat nieuws in deze winkel te vinden! De Gooische Loods is altijd op zoek naar ondernemers die hun producten graag willen aanbieden. Daarnaast bieden ze huurders (beperkte) opslagruimte aan om hun producten in op te slaan. Deze winkel is geopend maandag tussen 12.00-17.00 uur & dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00-17.00 uur.