• Winactie

    Leemans Schoenen

Ludieke actie: Word Leemans Schoenen Fan & Win!

17-08-2018, 15:14 | Lezersnieuws | bianca

17 augustus 2018, Amsterdam – Het bedrijf Leemans Schoenen heeft in samenwerking met De Beren Haarlem, De Beren Woerden Escape World en Stage Entertainment een hele leuke winactie opgezet, om haar ‘fans’ te belonen. Leemans Schoenen: “Iedereen die lid wordt van de nieuwsbrief in de actieperiode maakt kans op de prijzen. Klanten die de nieuwsbrief al ontvangen kunnen ook meedoen.” De actie loopt nog de hele maand augustus.

Het is hartje zomer, de perfecte tijd voor een dagje op stap of een avondje uit. De prijzen, waaronder een dinercheque voor twee personen bij De Beren Haarlem of Woerden, een uitje verzorgd door Escape World in Hoofddorp of Amsterdam voor zes personen en de hoofdprijs kaartjes voor de musical over het leven van  Annie M.G. Schmidt,  zijn hier volledig op afgestemd.

Bent u nog geen fan van Leemans Schoenen? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief en maak kans op alle prijzen die u samen met uw partner, familie of vrienden kunt delen! Dit kan via onze website of door de flyer in te vullen in één van de Leemans winkels.  Hiermee steunt u tevens het filiaal. De Leemans winkel met de meeste nieuwe fans wint een teamuitje! Van welke winkel bent of wordt u fan?

Het familiebedrijf Leemans Schoenen hecht al meer dan 120 jaar veel waarde aan kwaliteit, service en comfort. Alle winkels hebben daarom een uitgebreid assortiment modieuze comfortschoenen. Naast hele- en halve schonenmaten zijn er ook breedtematen en schoenen met een uitneembaar voetbed verkrijgbaar. De medewerkers zijn goed op de hoogte en adviseren de klant met plezier bij de aankoop van de juiste schoen.

Meedoen aan de zomerwinactie of benieuwd naar de stijlvolle nieuwe herfst/wintercollectie? Bezoek dan de Leemans Schoenen winkel in Hoofddorp W.C. Vier Meren, Marktlaan 116 of kijk op www.leemansschoenen.nl.