• Stevan, een talent van de BioExpress

    Vincent van Munster

Lunchroom de BioExpress is met ‘Voedselverspilling op de kaart’ winnaar Groenste Idee 2018.

25-06-2018, 10:14 | Lezersnieuws | Lunchroom

Biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de BioExpress in Nieuw-Vennep!

Zowel de lunchroom als onze cateringservice heeft elk seizoen een nieuwe menukaart op basis van de producten die op dat moment groeien of gaan groeien. Nu zetten wij ook voedselverspilling op de kaart in samenwerking met Jumbo van Vliet. Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt gaat nu ook laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

KOM JE OOK PROEVEN?

Onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit‘ is een heerlijke smoothie vol energie en nog erg lekker ook! Deze superfood smoothie, met ‘verspilde’ aardbei als hoofdingrediënt, zorgt voor een ware opfrisser. Kom je onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit’ ook proeven? We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze gezellige lunchroom.

De BioExpress
Hoofdweg 1432
2153 NA Nieuw-Vennep
(in Tuincentrum Suidgeest)
TELEFOON: 0252 865 202
?www.BioExpress.nl