• ElliptiGO's in full colour

    Pieter Zwaneveld

Maak kennis met Stand up biking op een ElliptiGO

16-05-2019, 17:33 | Lezersnieuws | Pieter

Stand up biking op een ElliptiGO is staand fietsen, zonder zadel dus. Dat klinkt zwaar, maar is het zeker niet. Het is superleuk om te doen en ook nog erg gezond voor je hele lijf. Bike Anders is kortgeleden gestart in de regio Haarlemmermeer als officieel dealer van deze ElliptiGO stand up bikes voor Noord-Holland.

 

De ElliptiGO biedt het beste van hardlopen, fietsen en crosstrainen, maar dan in een apparaat. Het is een echte workout en nog superleuk om te doen ook. Alleen of in een groep trainen of als familie- of bedrijfsuitje. Wat is er nou lekkerder dan sporten in de buitenlucht: een frisse neus en beweging tegelijk. En misschien wel het allerbelangrijkst: trainen zonder je gewrichten te belasten.

 

Bike Anderskomt ook naar u toe in de regio en wel naar onderstaande plekken:

HEEMSTEDE(parkeerplaats Restaurant landgoed Groenendaal)

HOOFDDORP (parkeerplaats Restaurant Lieveling Toolenburgerplas)

AALSMEER(parkeerplaats Westeinder Paviljoen)

HOOFDDORP (parkeerplaats Restaurant Papa’s Beachhouse)

 

Geef je op via de website voor deelname aan deze groepstrainingen/kennismakingsritten. De eerste keer is geheel kosteloos. 

Wil je de ElliptiGO 1 op 1 of met een groepje vrijblijvend komen uitproberen, meldt je dan aan via de website of maak een afspraak op 06 - 207 456 37.

Al eens gedacht aan een groeps- of bedrijfsuitje op een ElliptiGO, check de website voor de mogelijkheden (www.bike-anders.nl)

Tot binnenkort op een ElliptiGO!