• nieuwe directie MEER Vastgoed

  Judith Keessen
 • Hugo van Luling

  Judith Keessen
 • Ilja van Luling

  Judith Keessen
 • Martin Bosscher

  Judith Keessen

MEER Vastgoed gaat gewoon door!

10-07-2018, 17:30 | Lezersnieuws | Pleunie

Met ingang van 1 juli 2018, is Martin Bosscher mede-directielid bij MEER Vastgoed. Huidig directielid Hugo van Luling doet een stap terug en zal zijn werkzaamheden binnen drie jaar afbouwen. Met de komst van Martin Bosscher wordt de continuering van het bedrijf veiliggesteld en zal daarnaast ook een flink stuk groei gerealiseerd worden.

 

Bedrijfsmatig & beleggers

Hugo en zijn dochter Ilja zijn de drijvende krachten achter MEER Vastgoed. Met Martin erbij ontstaat een ijzersterk team. Martin Bosscher staat in de vastgoedbranche bekend als duizendpoot. “Dat moet ook in ons vak”, zegt Hugo van Luling. “Martin heeft een technische achtergrond, is goed ingevoerd in de woningbouw, projectontwikkeling en het bedrijfsmatige en heeft veel kennis over beleggingen. Hij is integer, pragmatisch en sterk in de communicatie. Allemaal belangrijke ingrediënten”.

 

Schaalvergroting is kans

MEER Vastgoed wil groeien. Voor een deel kan dat  binnen de bestaande netwerken. Met de ruime expertise en contacten van Martin wil MEER Vastgoed uitbreiding zoeken in een stuk bedrijfsmatig en beleggingen. Martin: “In de woningbouw zit nog aardig wat groei. Er is grote behoefte aan woningen. Grotere projecten waar we woningen af kunnen stoten aan beleggers zijn voor MEER Vastgoed bijzonder interessant.”

 

Laagdrempelig

Veel zal er, volgens directielid Ilja van Luling, op korte termijn niet veranderen. MEER Vastgoed gaat gewoon door. “Hugo blijft naast Martin nog een paar jaar meedraaien om uiteindelijk zijn werkzaamheden volledig over te dragen. Naast mijn bureaufunctie zal ik nóg meer op acquisitie-pad gaan”. Wat zeker blijft is de laagdrempeligheid waar MEER Vastgoed om bekend staat. “De koffie staat altijd klaar!”