• Deze kleine bloem is van de Hazelaar

    Anneke Wegman
  • Berken hebben twee soorten katjes

    Anneke Wegman

Mini bomencursus van IVN Haarlemmermeer: Leer bomen herkennen in winter en zomer.

02-02-2017, 10:41 | Lezersnieuws | Anneke Wegman

Loop jij ook wel eens door bos, park of straat en vraag je je af hoe de prachtige boom die je ziet heet? De mini bomencursus van IVN Haarlemmermeer is een goede start om bomen te leren herkennen in winter en zomer.

IVN werkgroep Haarlemmermeer geeft op dinsdag 14 februari een avondles over bomen in het algemeen en praktische ervaring hoe je ze in de winter kan herkennen. Vervolgens zijn er twee excursies, op zondag 19 februari en zondag 23 april (wanneer de bomen weer in blad zijn).

De cursus wordt gehouden in het Hoofddorp-Centraal, Prins Hendriklaan 33 Hoofddorp (nabij wandelbos Hoofddorp). Dinsdag 14 februari van 19.30 -22.00 uur. Kosten: € 7,50. Aanmelden: ivnhaarlemmermeer@gmail.com of sms: 0615121509 (Anneke Wegman)

Deze cursus wordt georganiseerd door de werkgroep Haarlemmermeer van IVN Zuid-Kennemerland (Instituut Voor Natuureducatie en Duurzaamheid). Wilt u meer informatie, kijk dan ook eens op de facebookpagina Groen Haarlemmermeer of stuur een e-mail met uw vraag naar ivnhaarlemmermeer@gmail.com.