• Ontwerp voor reclame naschoolse activiteiten

    Susan van Klink

Naschoolse activiteiten op Jeugdland Hoofddorp!

10-01-2019, 14:07 | Lezersnieuws | Jeugdland

Naschoolse Activiteiten Club

Op Jeugdland vinden wij het belangrijk dat kinderen kennis kunnen maken met nieuwe vaardigheden en zichzelf leren ontplooien. Daarom hebben wij besloten om vanaf februari 2019 een aantal naschoolse activiteiten aan te bieden.

De activiteiten vinden op de doordeweekse dagen plaats op Jeugdland:

Maandag: De Keuken Kipjes

Vindt jij het leuk om je creativiteit te uitten in de keuken? Doe dan mee met onze bak club activiteiten. In onze keuken gaan we aan de slag met koekjes bakken, cakepops maken, brood bakken, taarten maken, soep maken, salades maken en nog veel meer. Onder begeleiding kunnen de kinderen kennis maken met verschillende technieken en smaken, eten bereiden uit ons eigen moestuin, hoe ze voedselverspilling kunnen verminderen en uiteraard aan de einde van de dag heerlijk smullen van hun eigen creaties!

Dinsdag: De Sport Kanjers 

Blijf jij liever lekker in beweging? Doe dan mee met onze sport club op de dinsdag middag, want bewegen is gezond!! Wij zorgen voor een aantal activiteiten waarbij de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen en kunnen genieten van de buitenlucht. Denk daarbij aan activiteiten zoals voetballen, tafeltennis, badminton, bewegingsspellen, bootcamps, lasergamen en nog veel meer. Kom dus langs en leef je uit!

Woensdag: De Groene Bloeiers 

Vindt jij het leuk om te leren over alles wat groeit en bloeit in de natuur? Kom dan langs bij onze groene vingers club. Samen met de kinderen gaan wij aan de slag in onze moestuin met het zaaien, verzorgen en oogsten van groentes en kruiden. Daarnaast leren de kinderen veel over insecten, dieren, planten en het effect van recycling op de natuur. In samenwerking met de dames van IVN laten wij de kinderen spelenderwijs ontdekken!

Donderdag: De Creatieve Kenners 

Wil je liever kennis maken met je creatieve kant? Kom dan op de donderdag langs voor onze creatieve kunst club. Wordt lid en ontdek de basis van verschillende kunstzinnige middelen zoals boetseren, schilderen, tekenen, mozaïeken, fotograferen en korte filmpjes maken. Leer je creatieve kant te ontdekken en deze ook om te zetten in een kunstwerkje!

Vrijdag: De Handige Harry’s

Vindt jij het leuk om dingen te bouwen en met je handen te werken? Wordt dan lid van onze handvaardigheid en techniek club in ons vernieuwde werkplaats!

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op onze website: https://jeugdland.net/hoofddorp/naschoolse-activiteiten-club/