Nederlandse barbecuekampioen naar wereldkampioenschap in Texas

30-09-2016, 14:41 | Lezersnieuws | Jan Faber

Ter Aar, 30 september 2016 - Op 29 oktober aanstaande neemt een Nederlandse barbecueër deel aan de wereldkampioenschappen Steak Cook Off in Fort Worth, Texas. Het is voor het eerst dat een Nederlander meedoet aan dit evenement, georganiseerd door de Amerikaanse Steak Cook Off Association. Beef&Steak reikt het ticket uit op 8 oktober, wanneer de winnaar bekend is van de Nederlandse Steak Cook Off tijdens het barbecue evenement 'BBQ Society Cook-Off' in Hoofddorp.

Drie Steak Cook-Off's zijn bepalend voor de kans om de 'Beef&Steak Award' te winnen en daarmee een ticket naar Texas en deelname aan de wereldkampioenschappen. Na de Cook Off tijdens de Tony Stone Low&Slow barbecue competition, afgelopen juni en het Regâhfest in augustus is de BBQ Society Cook-off op 8 oktober de laatste en alles beslissende wedstrijd. Direct na de Cook-Off op 8 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt. Wie de meeste punten heeft verzameld tijdens deze drie wedstrijden mag zijn geluk gaan beproeven in Texas tijdens de 'SCA Steak World Championship' in Fort Worth.

The SCA Steak World Championship vindt plaats op 29 oktober bij het befaamde Billy Bob's, in Fort Worth, Texas. Alles waaraan je denkt bij 'Texas' is terug te vinden in deze saloon; lijndansen, stierrijden en countrymuziek. In Rodeo Plaza van Billy Bob's speelt zich de wedstrijd af. Een echte barbecueër zal zich hier helemaal thuis voelen.

Het ticket wordt aangeboden door Beef&Steak. De gelukkige winnaar zal op 27 oktober vertrekken om zich te meten met de beste barbecueërs van de wereld en strijden om een hoofdprijs van 15.000 dollar en de titel 'Wereldkampioen steak grillen'.

Meer informatie:

http://www.bbqsociety.nl/

http://steakcookoffs.com/

http://billybobstexas.com/

http://beefensteak.nl/

Beef&Steak

Jan Faber

jan@beefensteak.nl

0172-577147