• Agnita Bok - nieuwe coordinator Bewust Haarlemmermeer

    Agnita Bok

Nieuwe coordinator Bewust Haarlemmermeer

02-04-2019, 16:03 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Bewust Haarlemmermeer, het platform voor bewust, gezond, duurzaam en prettig leven in de Haarlemmermeer, gaat vanaf 1 april onder de enthousiaste coördinatie van Agnita Bok verder. Het platform, dat al enkele jaren actief is in de polder, was al enige tijd op zoek naar een nieuwe vaste coördinator nadat initiatiefnemer Else van Aken ermee was gestopt.

“Ik zie heel veel mogelijkheden om het netwerk van aangesloten bewuste ondernemers de komende tijd te laten groeien. Er is momenteel al een vijftigtal leden en ik zie het als een mooie uitdaging om dit uit te breiden. Er is veel vraag naar begeleiding en inspiratie op het gebied van gezondheid, welzijn, duurzaam leven en persoonlijke groei. Onze ondernemers bieden een grote diversiteit van diensten en producten die op deze vraag aansluiten. Het platform is er om die vraag en aanbod samen te brengen”, aldus Agnita.

Naast ledengroei wil Agnita ook het aantal activiteiten uitbreiden. Deze zullen voor een deel ook toegankelijk worden voor een breder publiek.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen meer informatie lezen op en/of zich inschrijven via de website www.bewusthaarlemmermeer.nl. Ben je geen ondernemer maar wil je op de hoogte blijven van de activiteiten dan kun je je hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief.