• Kleine Pier

    Marketing & Communicatie

Nieuwe cursussen Kleine Pier van start voor de allerkleinsten

30-01-2018, 15:51 | Lezersnieuws | Marketing & Communicatie Pier K

Vanaf deze week starten weer tientallen cursussen bij Pier K voor de allerkleinsten. Van Muziek op schoot voor baby's tot Kleuterkunst voor 4 tot 5-jarigen. Inschrijven kan nog!

Kleine Pier is er speciaal voor baby's, dreumesen, peuters en kleuters die met elkaar of met hun papa of mama muziek maken, dansen, zingen, toneelspelen, schilderen of kleien.

Onder de naam Kleine Pier biedt Pier K ruim 40 cursussen en workshops voor de allerkleinsten. De cursussen en workshops worden gegeven door een professioneel docententeam, gespecialiseerd in het werken met kleine kinderen.

Het aanbod varieert en is erg breed. Plezier staat voorop en de aangeboren nieuwsgierigheid van kinderen wordt volop aangemoedigd. Kleine Pier is een creatieve ontdekkingstocht naar wat kinderen aanspreekt terwijl ze leren door te spelen, te bewegen, te luisteren, te ontdekken en te imiteren.

Neem voor meer informatie over Kleine Pier en de bijbehorende cursussen en workshops contact op met Pier K via 023 566 95 65, info@pier-k.nl of bezoek de website: www.pier-k.nl.