• Mantelzorg - samen lunchen

    Eigen

Nieuwe Persoonlijke Assistent in regio Haarlem: Petra regelt hulp bij het langer zelfstandig thuis wonen

15-02-2019, 17:02 | Lezersnieuws | petra

Vol enthousiasme en met veel energie is Petra Oude Aarninkhof gestart als zelfstandig ondernemer bij UWassistent in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Bloemendaal. Als persoonlijke assistent regelt zij brede ondersteuning rondom uw woning en vormt ze een betrouwbare partner in deze regio. "Ik zet me in om mensen en mogelijkheden bij elkaar te brengen om zo onze samenleving mooier, socialer, leuker en eerlijker te maken”, aldus Petra.

Petra biedt ondersteuning aan alle mensen met een hulpvraag en ontzorgt mantelzorgers. Voor iedere hulpvraag wordt gezocht naar de best passende oplossing en de beste, gescreende dienstverlener. Aandacht, tijd en betrokkenheid staan voorop!

HULPVRAAG

De hulpvraag gaat verder dan alleen zorg: van het inschakelen van een specifieke zorgverlener, klus- en/of tuinhulp, huishoudelijke hulp tot het regelen van vervoer naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of de kapper. Daarnaast kan het zijn dat iemand graag ondersteuning wenst bij de administratie, boodschappen, koken en eten of simpelweg behoefte heeft aan gezelschap.

UNIEKE WERKWIJZE

Uniek aan de werkwijze van UWassistent: De klant heeft één vast en vertrouwd contactpersoon in plaats van een scala aan instellingen om zich heen. Juist door deze persoonlijke aandacht kan het gewenste maatwerk geleverd worden. Zo kan samen met de klant bekeken worden welke ondersteuning zij wenst te ontvangen en hoe vaak.

Bovendien start ieder traject met een gratis oriënterend gesprek waarin de wensen, verwachtingen en andere zaken - die voor de klant belangrijk zijn - in kaart worden gebracht. Vervolgens gaat Petra aan de slag om voor iedere vraag een geschikte oplossing te bieden. Hiervoor maakt zij gebruik van het uitgebreide netwerk van gescreende dienstverleners. Ook heeft UWassistent verschillende contracten afgesloten met meerdere landelijke en regionale samenwerkingspartners. Daardoor zijn de geleverde diensten van goede kwaliteit én betaalbaar. Zo ontstaat een persoonlijke en unieke dienstverlening op maat! 

CONTACT

Bent u of kent u iemand in uw omgeving die wel wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Voelt u zich aangetrokken tot onze werkwijze of wilt u zelf graag flexibel een centje bijverdienen?

Kijk dan op www.uwassistent.nl, mail naar petra@uwassistent.nl of neem gerust telefonisch contact met haar op via telefoonnummer: 06 - 196 307 99. Ze komt graag bij u langs om te zien wat ze voor u kan betekenen.