• Enzeli de Ruiter

  • Saffron Kolf

Nominatie voor Kolf en de Ruiter van Karate Kenamju

21-11-2015, 11:30 | Lezersnieuws | PR Karate Kenamju

Twee Haarlemmermeerse sporters uitkomende voor Karate Kenamju Haarlem zijn genomineerd voor de titel Haarlemse Topsportkampioen 2015, welke op dinsdag 8 december bekend zal worden gemaakt.

Kenamju karateka Enzeli de Ruiter uit Nieuw-Vennep is genomineerd voor de categorie talenten jongens op basis van zijn behaalde resultaten het afgelopen jaar. Twee concurrenten in zijn categorie zijn Olivier de Jong (schermen) en Bram Schwarz (roeien).

Kenamju karateka Saffron Kolf uit Hoofddorp is genomineerd voor de categorie talenten meisjes. Ook zij is genomineerd op basis van haar uitzonderlijk goede resultaten het afgelopen jaar. De twee concurrenten in haar categorie zijn Hannah van Goor (zeilen) en Esmee Visser (schaatsen).

Naast de categorieën talenten jongens en meisjes zullen ook de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportcoach bekend worden gemaakt.

De huldiging van de Haarlemse topsportkampioenen zal plaats vinden op dinsdag 8 december in de Gravenzaal van het stadhuis in Haarlem. De traditionele gala-avond begint om 20:00.