• v.l.n.r. Jan Bastiaansen, Martin Lenting,Frans Schuitemaker,Roy Reeb

    Ernst

Oad Lijnden verduurzaamd met LED verlichting van 3XL Solar Solutions

23-03-2018, 16:19 | Lezersnieuws | Esther

Eén van de grootste touringcarbedrijven van Nederland heeft zijn vestiging in Lijnden, vlakbij Schiphol, voorzien van LED verlichting.

De vervoerder van o.a de AJAX Spelersbus heeft zijn buitenterrein, de loods en de kantoren voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Naast het beter licht dat is gerealiseerd zal het energieverbruik dalen met maar liefst 67%.

 

Afgelopen maandag  kreeg de manager van OAD Lijnden Martin Lenting en directeur OAD Bus bv. Frans Schuitemaker uit handen van de LED Adviseurs van 3XL Solar Solutions Roy Reeb en Jan Bastiaansen een CO2 footprint milieucertificaat overhandigd.

Daarin staat vermeld dat door deze omschakeling naast de besparing van 67% op de energiekosten er 828 bomen minder nodig zijn door de CO2 reductie.

Een mooie opsteker voor OAD Bus Lijnden die helemaal klaar is voor het drukke bus seizoen met o.a. de Keukenhof.

 

Over 3XL Solar Solutions

3XL Solarsolutions is een groothandel/distributeur van zonnepanelen en LED verlichting. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Om de markt goed te faciliteren biedt 3XL naast haar distributie ook projectmanagement aan.

3XL is de partner op het gebied van Solar en LED. Hierbij is het van het grootste belang dat kwaliteit en een goede prijsstelling met elkaar in evenwicht zijn.