• TraktatieWorkshop

    TraktatieWorkshop

Ondernemers TraktatieWorkshop & Charlottes Freubelhoekje werken samen voor groter bereik!

23-09-2017, 06:20 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

't Gooi e.o/Nieuwerkerk a/d IJssel e.o - Vanaf 23 september 2017 slaan de ondernemers Charlottes Freubelhoekje en TraktatieWorkshop de handen in één slaan en gaan samenwerken met een 'samen ontworpen product' zodat ze samen onder de aandacht komen bij een grote groep aan consumenten (groter bereik). Charlottes Freubelhoekje van Matina Voortman-van Raaij (verkooppunt De Gooische Loods, Laarderweg 118, 1402 RG Bussum) & TraktatieWorkshop van Yvonne Kervezee (verkooppunt webshop TraktatieWorkshop) zijn de 1e ondernemers die deze sprong samen maken.

Wat is TraktatieWorkshop? TraktatieWorkshop.nl is een webwinkel die steeds in ontwikkeling is, zodat u bij een volgend bezoek weer iets nieuws kunt bestellen. Ook voor huwelijks- en geboortebedankjes kunt u bij ons terecht. Voor de (kinder)workshops kunt u diverse onderdelen los bij ons bestellen, een afspraak maken voor een knutselfeestje op onze locatie of de complete workshop bij u thuis laten begeleiden. De benodigde knutselspullen worden dan meegenomen.

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Wij verkopen haarspeldjes/knipjes, knipjesborden en diadeems. Allemaal handgemaakt. Van alle setjes is er maar 1. Er zijn nooit dezelfde setjes. Hierdoor heeft u iets unieks. Charlottes Freubelhoekje levert MAATWERK.