• Ontdek jouw sport met JeugdSportPas

    Team Sportservice
  • Ontdek jouw sport met JeugdSportPas

    Team Sportservice
  • Ontdek jouw sport met JeugdSportPas

    Team Sportservice

Ontdek jouw sport met de JeugdSportPas

18-12-2017, 14:31 | Lezersnieuws | Sanne Kouters

In januari en februari 2018 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer nieuwe kennismakingslessen met de JeugdSportPas. Dankzij deze sportpas kan iedereen - van nul tot honderd jaar - ontdekken welke sport en sportaanbieder het meest aanspreekt; van basketbal tot bootcamp en van skiën tot capoeira. Schrijf je in vóór 2 januari 2018.

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Verenigingen in Haarlemmermeer stellen hiervoor hun trainers en accommodatie beschikbaar en bieden kennismakingslessen aan. Deze bestaan uit vier lessen van een uur, waarin de basisvaardigheden van de sport aan bod komen. Op het programma staan onder andere: basketbal, bootcamp, capoeira, dansen, handbal, judo, korfbal, turnen, schaatsen, skiën, synchroonzwemmen en waterpolo.

Ontdek jouw sport

Dankzij de JeugdSportPas kun je van alles uitproberen, in de zaal of het zwembad, op het veld, in teamverband of individueel. Je komt er zo achter waar je het meest plezier in hebt en misschien ontdek je wel een verborgen talent, net als Piet Pankratz. "Met de JeugdSportPas heb ik kennis gemaakt met karate, surfen en zeilen. Ik vond ze allemaal wel leuk, maar niet 'leuk-leuk'. Dat gevoel had ik pas bij ballet!"

Een groot voordeel van de JeugdSportPas is dat de meeste lessen op de vereniging worden gegeven en de deelnemers zo echt kunnen proeven van de sfeer op de sportvereniging zonder direct lid te worden. Inschrijven voor de lessen in januari en februari kan tot 2 januari 2018.

De kosten bedragen €11 voor vier lessen en betalen gaat via iDEAL. Mocht je niet beschikken over internet(bankieren), neem dan telefonisch contact op met Esther de Heij van Team Sportservice via 023-5575937. Schrijf je in via Team Sportservice Haarlemmermeer op https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/project/jeugdsportpas/.

Verenigingen

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert de JeugdSportPas in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties, basisscholen en middelbare scholen in Haarlemmermeer. Verenigingen die ook kennismakingslessen willen aanbieden om zo nieuwe leden te werven, kunnen contact opnemen met Esther de Heij via 023-5575937 of jsp@sportservicehaarlemmermeer.nl. Aanmelden voor de lessen in blok drie kan tot 20 december 2017.