• Feestelijke onthulling Scorebord Robidus

    Peter Vreeswijk

Onthulling elektronisch scorebord door sponsor Robidus bij handbalvereniging VOS

12-10-2017, 21:00 | Lezersnieuws | Simone Vredeveld

Opnieuw een hoogtepunt bij handbalvereniging VOS. Het prachtige handbalveld is inmiddels voor het 2e seizoen in gebruik genomen en als kers op de taart vanaf vandaag voorzien van een elektronische scorebord.

Op zondag 8 oktober is, tijdens de 3e competitiedag thuis op Multiveld De Bataaf is het nieuwe elektronische scorebord onthuld.

De firma Robidus BV te Zaandam is voor de aankomende 3 jaar de sponsor van het bord.

Om 08.45 uur werden de ballonnen al geleverd door de Ballonsjop uit Zwanenburg.

De taart van Nieuwburg werd alvast voorgesneden en de jongste kinderen maakten zich al op voor de eerste wedstrijd.

Tussen de wedstrijden door heeft SV VOS tijd ingepland voor de onthulling. Om 11.15 is het scorebord feestelijk onthuld door Sven Kelder, directeur van Robidus.

Na de onthulling heeft de handballende jeugd ballonnen opgelaten. Dit alles om het een feestelijk tintje te geven. We wachten af welke ballon het verste komt.

Vanuit SV VOS hebben wij iedereen getrakteerd op een taartje bij de koffie.

Na de taart werd de dag vervolgd met de overige competitie wedstrijden.

Helaas voor de handballers geen volledig droge dag, maar tijdens de onthulling was het gelukkig wel droog.

Niet alle teams hebben de punten binnen gehaald helaas, maar dat mocht de pret niet drukken. Onze HS1 hebben hun eerste wedstrijd gewonnen in de nieuwe samenstelling met de heren van DSOV. Deze samenwerking is sinds dit seizoen opgestart.

Nu het scorebord een feit is willen we alleen nog sprullenbakken en hangbankjes langs ons mooie veld. Dit hopen we bij elkaar te krijgen door de Albert Heijn muntjesactie.

Wilt u meer informatie over onze handbalvereniging, bezoekt u dan eens onze website www.voshandbal.nl onze Facebook pagina of neem contact op via de mail sv.vos@hotmail.com.