Opbrengst collecte Oranje Fonds bekend

30-07-2017, 23:00 | Lezersnieuws | Marion Kiewik

De opbrengst van de Oranje Fonds collecte in Ouderkerk is bekend: € 1288,15, waarvan de helft gaat naar goede doelen in de provincie Noord-Holland. Rzkv Amstelgeuzen mag de andere helft houden.

De verzegelde collectebussen zijn geopend door de bank en het geld is geteld: de Oranje Fonds-collecte 2017 door leden van Roei-, zeil- en kanovereniging Amstelgeuzen in hun thuishaven Ouderkerk heeft totaal € 1288,15 opgeleverd. Rzkv Amstelgeuzen mag voor de helft van dit bedrag - € 644,08 - zelf een bestemming kiezen.

Marion Groen, secretaris van de Amstelgeuzen, is blij met deze mooie opbrengst: "De financiering van een nieuwe vierpersoonsroeiboot is vrijwel rond, maar daar moeten nog roeiriemen bij… Verder willen we graag wat reserves aanleggen voor onze toekomstige locatie - waarnaar overigens nog steeds wordt gezocht. Deze collecte was voor ons bovendien een manier om blijk te geven van onze maatschappelijke betrokkenheid. Dit kun je gerust een win-win uitkomst noemen."

Mede namens het Oranje Fonds dankt Rzkv Amstelgeuzen alle inwoners van Ouderkerk die door middel van hun gift hebben bijgedragen aan een betrokken en sportieve samenleving.